lételemünk a víz 

Kráz Edina
ASI nemzetközi SUP oktató, 41

 

Ép testben - ép lélek erre a sportra igazán jellemző ! Mivel a sport folyón, állóvízen, tengeren, óceánon gyakorolható minden zavaró tényezőt kizárhatunk (forgalom, szennyezett levegő, túl hangos zene) emiatt a gyakorlás során nyugodtabbak vagyunk, magunkra koncentrálunk és a minket körülölelő természetre.

A víz megnyugtató ereje és a testmozgás öröme fantasztikusan feltölt minket, amelett, hogy megfelelő szintű és értékes, ugyanakkor külső veszélyektől és a sérülés veszélyétől mentes tesmozgást is végzünk.

Heti néhány óra vagy optimális esetben napi 1 óra SUPozás már tökéletesen megmozgatja és edzésben tartja a testünket és mentálisan is feltöltődünk egy nehéz nap előtt vagy után.

Figyelem a SUP függőséget is okozhat !

A sport rendszeres gyakorlásával nagyon gyorsan és látványosan átváltozik a testünk, a testkontúrok tónusosabbá válnak, kar-,hát-, váll-, gerinctartó izmaink,has-, csipő-, fenék-, combizmunk és vádlink is látványos változáson megy keresztül már rövid idő alatt is.

Viszlát narancsbőr és viszlát fájós derék !

Csak fitten és vidáman!

 

Mivel a SUP az egész világon a tudatos emberek kedvelt sportja, ezért a sportág népszerűségét kihasználva szeretnénk mi is felhívni a figyelmet környezetünk védelmére,folyóink, tavaink, vizeink természetes állapotának megóvására.

Környezetünket tisztán tartjuk, vásárlásaink során tudatosan választunk, mellőzzük a felesleges műanyag felhalmozását.

BalatonSUP - ha élményre vágysz

Pelso Camping,  Alsóörs

Bejelentkezés: 06706794648

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Blogger Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now